UMJETNIČKA KOVANA BRAVARIJA

Dugi niz godina iskustva u proizvodnji, obradi te ujedno ugradnji (montaža sa svim potrebnim detaljima)

Modeli raznih opcija - varijanti izvučeni iz naše bogate kolekcije proizvodnje i ugradnje kroz dugi niz godina, samim time - stjecanja iskustva, kroz razne izazove i susrete sa najzahtjevnijim projektima, što naravno iziskuje nabavu i moderniziranje same proizvodnje sa raznim strojevima, edukacije majstorstva i dr. Sve to radimo da budemo u što širem krugu - dostupni i konkuretni na samom tržištu, prihvatljivih cijena za svakog potencijalnog naručitelja, bio on mali ili veliki.

Nazovite i provjerite!

Za klijente koji trebaju veće količine - ekstra popust!!

Proizvodimo prema vašem zahtjevu ili vam nudimo široki spektar naših modela, ideja i savjeta!

Projektiranje ograda i ostalih proizvoda prema vašim željama...
Usluga koju nudimo našim budućim kupcima naših je kvalitetan odabir željenog modela, a prema dimenziji i vrsti materijala definira se konačna cijena.

Vršimo uslugu strojnog savijanja inoksa, raznih cjevi raznih dimenzija, okrugle ili kvadratne, okrugle cijevi do 50mm, kvadratne do 70 mm, razna plosnata željeza, lukovi, spirale i dr.
Savijamo za vas sljedeće inox dim.: fi16--fi20--fi30--fi40--fi50--fi60 kvalitetno--brzo--precizno--povoljno po duž. metru!

Bavimo se proizvodnjom kovane bravarije svih mogućnosti i raznovrsnih modela i široke palete izbora, te inox bravarije. U naš asortiman uvrstili smo i izradu nadstrešnica, jednostavnih željeznih ograda, raznih konstrukcija, kovane galanterije, kovanog namještaja i dr.

Izrađujemo, vruće pocinčavamo, lakiramo visoko kvalitetnom bojom na bazi vinila, a uz montažu dajemo višegodišnju garanciju od korozije.
U ponudi patine: srebro, bakar, zlato, zelena

U ponudi motori za dvokrilna i klizna vrata ( bft-nice-horman i dr.) (garancija na sve motore 36 mjeseci) - naša ugradnja

• Kovane ograde već od 400 kn po metru. ( sve vruće pocinčano ): uz priloženu papirnatu garanciju 40 god.
• Inox ograde već od 700 kn po metru
• Željezne ograde već od 300 kn po metru

Dostava i montaža diljem lijepe naše Hrvatske i izvan nje! (izrađujemo i montiramo - Hrvatska - Slovenija -Austrija - Njemačka i prema potrebi ovisno o velečini projekta)
Velika akcija za sve nove naručitelje!

Vrste plaćanja: gotovinom, virmanom, na rate, kompenzacijom...

Obratite nam se s povjerenjem - tu smo isključivo radi Vas!!!

Ovdje možete pročitati detaljnije o nama, a ovdje su i naše reference